Eväitä elämälle -ohjelma on valtakunnallinen varhaisen tuen ohjelma, jota yhdistyksemme toteuttaa Helsingissä. Rahoitamme ohjelman jäsenmaksutuloilla, kummimaksuilla ja muilla keräys- ja lahjoitusvaroilla.

  • Vuoden 2018 oppimateriaalitukea voi hakea nyt. Tilaa hakulomake osoitteella pela.helsinki@gmail.com. Saat samalla tarkemmat ohjeet. Tuki on tarkoitettu nuorille, jotka aloittavat opinnot lukiossa syksyllä 2018. Jos epäröit opintojen aloittamista lukiossa taloudellisten vaikeuksien vuoksi, laita ihmeessä  avustushakemus meille.
    Haku päättyy 30.6.2018

Oppimateriaalit lukiolaisille

Oppimateriaalituen kohderyhmänä ovat lukiossa opiskelevat nuoret, joiden perheet elävät köyhyysrajan tuntumassa tai sen alapuolella. Tukemme voi sisältää pakollisten kurssien oppikirjojen lisäksi kannettavan tietokoneen ja koulumatkat.

Tukemme edistää tehokkaasti tavoitettamme lasten yhdenvertaisuudesta ja hyvästä kehityksestä.  Tuemme miellämme nuoria, jotka haluavat menestyä opinnoissaan ja tehdä kaikkensa katkaistakseen perheensä köyhyyskierteen. Olemme varmoja siitä, että apumme menee perille ja on tuloksellista.

Tässä tunnelmia heti yo-kirjoitusten jälkeen:

”Nyt on kirjoitukset takana ja kohta juhlitaan uutta valkolakkia. Kiitokset teille lapseni opiskelun tukemisesta. Apu tuli todella tarpeen, kun neljän lapsen yh-äitinä pienillä tuloilla ei läppärin ostamiseen olisi riittänyt rahat. Lämmöllä muistan hienon toimintanne. KIITOS!”
t.  Äiti ja ylioppilas vuosimallia 2017

 

Harrastusmaksujen avustukset on myönnetty kevätkaudelle. Syyskauden haku on 1.7. – 31.7.2018. Hakulomakkeen voi tilata osoitteesta pela.helsinki@gmail.com.

Lisätietoja tukimuodoistamme antaa Marja Puhakka 044 988 1708; pela.helsinki@gmail.com