Yhdistyksen syyskokous valitsi uudelleen puheejohtajaksi Petri Materon, hallituksen jäseneksi Laura Varjokarin ja toiminnantarkastajaksi Eva Kurman-Munckin.  Jäsen- ja kummimaksut pysyivät ennallaan. Ne ovat varsinaiselta jäseneltä 29 euroa ja nuorisojäseniltä 10 euroa. Lukiokummimaksu on 700 euroa.

Toiminnan kärkenä vuonna 2018 on edelleen oppimateriaalituki toisen asteen opiskelijoille Helsingissä. Kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, jotka elävät perheensä kanssa köyhyysrajalla tai sen alapuolella. Suoran tuen lisäksi kampanjoimme maksuttoman 2. asteen puolesta, jotta kaikilla lapsilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus jatkaa opintoja toiselle asteelle ilmaisen peruskoulun jälkeen.

&&&&&
Pelastakaa Lapset on tuoreen mielipidekyselyn mukaan luotettavin suomalainen avustusjärjestö.
Viestintätoimisto Tekirin luottamuspuntarissa luotettavin suomalainen organisaatio oli Fazer, toisena Yliopiston apteekki ja kolmantena Pelastakaa Lapset. Avustusjärjestöistä olimme ensimmäinen, toisena Punainen Risti ja kolmantena Unicef.

&&&&
Pelastakaa Lasten Eväitä elämälle -ohjelma on hyväksytty Suomi 100 -juhlavuoden hankkeeksi, ja sen suojelijana on järjestön kunniapuheenjohtaja Rouva Jenni Haukio. Tämä tunnustus kannustaa ja innostaa meitä jatkamaan ohjelman toteuttamista ja kehittämistä Helsingissä. Ohjelma muodostuu lukiolaisten oppimateriaalituesta, yläkoululaisten mentoritunneista ja harrastusmaksujen tuesta.