Yhdistyksen hallitus kutsuu syyskokouksen kokoolle tiistaina 7. marraskuuta klo 17.30, os. Koskelantie 38, Käpylä (Pelastakaa Lasten toimitalo).

Kokouksessa päätetään vuoden 2018 toiminnan sisällöstä ja sen rahoituksesta (budjetti 2018). Lisäksi valitaan  hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet vuosiksi 2018-2019. Valitaan myös toiminnantarkastaja vuodelle 2018 ja päätetään ensi vuoden jäsenmaksun suuruus. Tervetuloa!

Hallituksen kokous 10.10.2017
Helsingin Pelastakaa Lapset ry

&&&&

Ryhdy lukiokummiksi – vuosimaksu on 700 euroa. Kummimaksulla hankimme pakolliset oppimateriaalit ohjelmassamme mukana oleville lukiolaisille, jotka elävät perheensä kanssa köyhyysrajalla tai sen alapuolella. Kysy lisää yritys- ja yhteisökummiudesta helsinki@pelastakaalapset.net; 044 988 1708 Marja Puhakka.

&&&&
Pelastakaa Lapset on tuoreen mielipidekyselyn mukaan luotettavin suomalainen avustusjärjestö.
Viestintätoimisto Tekirin luottamuspuntarissa luotettavin suomalainen organisaatio oli Fazer, toisena Yliopiston apteekki ja kolmantena Pelastakaa Lapset. Avustusjärjestöistä olimme ensimmäinen, toisena Punainen Risti ja kolmantena Unicef.

&&&&
Pelastakaa Lasten Eväitä elämälle -ohjelma on hyväksytty Suomi 100 -juhlavuoden hankkeeksi, ja sen suojelijana on järjestön kunniapuheenjohtaja Rouva Jenni Haukio. Tämä tunnustus kannustaa ja innostaa meitä jatkamaan ohjelman toteuttamista ja kehittämistä Helsingissä. Ohjelma muodostuu lukiolaisten oppimateriaalituesta, yläkoululaisten mentoritunneista ja harrastusmaksujen tuesta.

&&&&
Pelastakaa Lapset kampanjoi toisen asteen oppimateriaalien maksuttomuuden puolesta.
Tiesitkö, että yo-tutkinnon hintalappu on n. 2 600 euroa.
Allekirjoita maksuton toinen aste -kanslaisaloite osoitteessa www.kansalaisaloite.fi. Allekirjoitukseen tarvitaan ns. vahva tunnistautuminen käyttämällä pankkitunnuksia.

Maksuttomat oppimateriaalit vahvistavat lasten yhdenvertaisuutta suorittaa ylioppilastutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Ilman toisen asteen tutkintoa riski syrjäytymiskehityksen alkamiselle on suuri.