Toimintamme kärkenä tänä vuonna on edelleen oppimateriaalituki toisen asteen opiskelijoille Helsingissä. Kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, jotka elävät perheensä kanssa köyhyysrajalla tai sen alapuolella. Suoran tuen lisäksi kampanjoimme maksuttoman 2. asteen puolesta, jotta kaikilla lapsilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus jatkaa opintoja toiselle asteelle ilmaisen peruskoulun jälkeen.

&&&&

Hallitus kutsuu yhdistyksen kevätkokouksen koolle torstaina 22. maaliskuuta 2018 kello 17.30. Kokouspaikkana on Pelastakaa Lasten toimitalo, os. Koskelantie 38, Käpylä.

Yhdistyksen kokous vahvistaa vuoden 2017 tilinpäätöksen ja päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle kuultuaan ensin toiminnantarkastajien lausunnon. Päätösasioiden lisäksi Pelastakaa Lasten ajankohtaiset asiat kuulaan keskusjärjestön kansalaistoiminnan koordinaattorin Ira Kinnusen puheenvuorossa. Jäsenet ovat tervetulleita kokousiltaan.

&&&&&
Pelastakaa Lapset on tuoreen mielipidekyselyn mukaan luotettavin suomalainen avustusjärjestö.
Viestintätoimisto Tekirin luottamuspuntarissa luotettavin suomalainen organisaatio oli Fazer, toisena Yliopiston apteekki ja kolmantena Pelastakaa Lapset. Avustusjärjestöistä olimme ensimmäinen, toisena Punainen Risti ja kolmantena Unicef.