Yhdistyksemme oppimateriaalituki toisen asteen opiskelijoille jatkuu. Kohderyhmänä ovat helsinkiläiset lapset ja nuoret, jotka elävät perheensä kanssa köyhyysrajalla tai sen alapuolella eivätkä saa kunnan myöntämää ehkäisevää toimeentulotukea oppimateriaaleihin.

&&&&

Yhdistyksemme kevätkokous, kuultuaan toiminnantarkastajan lausunnon, vahvisti vuoden 2017 tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle.

&&&&&
Pelastakaa Lapset on mielipidekyselyn mukaan luotettavin suomalainen avustusjärjestö.
Viestintätoimisto Tekirin luottamuspuntarissa luotettavin suomalainen organisaatio oli Fazer, toisena Yliopiston apteekki ja kolmantena Pelastakaa Lapset. Avustusjärjestöistä olimme ensimmäinen, toisena Punainen Risti ja kolmantena Unicef. Luottamuspuntari julkaistiin keväällä 2017.

&&&&&

Kansalaisaloite aidosti maksuttoman 2. asteen puolesta keräsi 53 000 allekirjoitusta ja aloite etenee nyt eduskunnan käsittelyyn. Nykyisen hallituksen kehysriihessä tehtiin päätös, että vähävaraisilla lukiolaisilla ja ammattikoululaisilla on mahdollisuus saada oppimateriaalitukea elokuussa 2019, jos esitys vahvistetaan valtion budjetissa vuodelle 2019.