Yhidstyksemme voi ottaa vastaan lahjoituksia, jotka käytämme vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi Helsingissä. Kärkihankkeenamme on edelleen Eväitä elämälle -ohjelman oppimateriaalituki lukiolaisille ja ammattikoululaisille sekä harrastustuki pienemmille lapsille, joilla ei vielä ole harrastusta. Tänä vuonna ohjelmassa oli mukana 35 lasta ja nuorta. Heistä kuusi suoritti yo-tutkinnon, yksi kokin ja yksi lähihoitajan perustutkinnon. Harrastuksista mainittakoon mm. koodaus, koripallo ja temppujumppa. Ohjelman kulut ovat tänä vuonna n. 15 000 euroa. Käytämme myös kummi- ja jäsenmaksutulot ohjelman ylläpitämiseen.

———————-

Yhdistyksemme syyskokous vahvisti toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019.

Vuoden teema: Lapsia on kohdeltava hyvin

Jäsenmaksut v. 2019: Varsinainen jäsen 29 euroa, nuorisojäsen (alle 29 v.) 10 euroa.

Puheenjohtajana jatkaa Petri Matero. Hallituksen jäsenet Laura Varjokari, Sirpa Luukkonen, Mirja Makkonen, Ritva Aumo, Heli Rita ja Jani Leino; varajäsen Mira Kero.
Toiminnantarkastajana Eva Kurman-Munck ja hänen varahenkilönsä Tarja Taponen.

———————-

Pelastakaa Lapset on mielipidekyselyn mukaan luotettavin suomalainen avustusjärjestö.
Viestintätoimisto Tekirin luottamuspuntarissa luotettavin suomalainen organisaatio oli Fazer, toisena Yliopiston apteekki ja kolmantena Pelastakaa Lapset. Avustusjärjestöistä olimme ensimmäinen, toisena Punainen Risti ja kolmantena Unicef. Luottamuspuntari julkaistiin keväällä 2017.